Prima pagina
Vanzari
Inchirieri
Cerere oferta
Oferta dvs.
Roandy imobiliare - Agentie imobiliara Ploiesti
SERVICII

 

Servicii


Gama serviciilor oferite de agentia noastra:

 

  • ACTE CADASTRALE SI INTABULARE: transportul cu echipa specializata pentru realizarea documentatiei cadastrale ; masuratorile vor fi efectuaate de catre personal calificat in topometrie, dispunand de aparatura de ultima generatie.

-         perfectarea la cerere a documentatiei necesare obtinerii documentatiei cadstrale (copii legalizate, certificat fiscal, depunere documentatie ).

 

  • CONSULTANTA IMOBILIARA : servicii de consultanta specializata,in functie de criteriul fiecarui client. Consultanta pre-si post-tranzactie,creeand un avantaj noului prorietar cu privire la perspectiva bunului recent dobandit ( varianta inchirierii,renovare totala pentru un profit in urma revanzarii … etc).

-         evaluari energetice.

-         Pregatirea documentatiei necesare vanzarii sau inchirierii. Aici puteti apela cu incredere, in care in care v-ati gasit singuri in cumparatori, si doriti ca toata documentatia sa fie completa.

 

  • SERVICII DE CURATENIE LA DOMICILIU :  mai ales in cazul locatarului (chirias), acolo unde predomina persoanale care nu au timpul necesar alocarii unei curatenii profesionale a locuintei, dar si ion alte situatii, va oferim o gama variata de servicii de curatenie ( curatenie saptamanala, pregatirea ofertei pentru vanzare sau inchiriere, curatenia in urma lucrarilor de renovare… etc).

 

  • SERVICII DE RENOVARE SAU INTRETINERE A LOCUINTELOR : o echipa de profesionisti este gata oricand pentru a va renova locuinta achizitionata sau dupa caz a intretinerii acesteia. Preturile  pentru deviz sunt promotionale si garantam pentru seriozitatea si profesionalismul lor.

 

 
Roandy imobiliare - Agentie imobiliara Ploiesti
roandy.ro ® All Rights Reserved