Prima pagina
Vanzari
Inchirieri
Cerere oferta
Oferta dvs.
Despre noi - Agentie imobiliara Ploiesti
DESPRE NOI

Despre noi

 

      Inca de la inceputul activitatii in domeniul imobiliar, dupa o perioada de peste 3 ani de prospectare a pietei imobiliare, am cautat implementarea unor servicii cu adevarat calitative pre si post-tranzactionare a diferitelor tipuri de oferte imobiliare (vanzare – cumparare, inchirieri, renovari proprietati, asigurari ale imobilelor.

     Seriozitatea si respectul pentru fiecare client au propulsat agentia ROANDY in fata concurentei, clientii nostrii recomandand serviciile personalului agentiei noastre si altor persoane.

     Recomandarile au fost un punct forte al agentiei imobiliare ROANDY, acest lucru confirmand calitatea serviciilor oferite de agentia noastra.

      Intotdeauna am gandit in persepectiva si consideram ca fiecare client care doreste sa i se ofera un serviciu imobiliar va ramane mereu in contact cu agentul imobiliar reprezentand agentia noastra.

      Gandim in cel mai realist mod ca asa cum fiecare familie are un doctor personal, un mecanic personal…etc, asa fiecare familie va trebui sa aiba un agent imobiliar al familiei, iar agentul acesta va fi numai din cadrul agentiei .

      Oferim sprijin atat la inceputul actiunii de vizionare, si pana la renovarea noii proprietati, sustinand noul proprietar sau locator si pe viitor.

      Vanzatorii sau locatorii primesc din partea noastra servicii garantate pentru obtinerea unui pret cat mai bun si cat mai rapid, nefiind adeptii “blocarii” proprietatii la un pret nerealist, la care nu se va vinde sau inchiria aceea proprietate.

        “ Tinand cont ca investitiile imobiliare vor fii cele mai bune si sigure investitii,cu perioadele de “varf” sau de “blocare”,dorim sa onoram acest segment prin prestarea unor serviciii de cea mai inalta calitate. “-director ROANDY  CO. Ploiesti.

 
Roandy imobiliare - Agentie imobiliara Ploiesti
roandy.ro ® All Rights Reserved